Vieraana lahtivat osa kotiin osa jatkamaan matkaa. Jai tyhja olo. Terapiana siivosin ja jarjestin tavaroitani ja matkanvarrelta mukaan tarttuneita kuvia. Oli hieno joulunaika. Kiitos mukana olijoille. Ja kiitos kaikille muistaneille. Viestit Siionin joulun valissa olivat hienoja. Etta joku muistaa. Ja kotona tehty saaristolaisleipa!

Ei jaaty norsun alle..

Taalla vaivannut viimeisen viikon ajan sahko- ja vesikatkokset. Varasailiommekin melkein tyhjentyi. Eilen aamulla menin suihkuun ja vetta lorisi! Ja hurruutin alkoi hurrata (tarkoittaa etta sahkot olivat taas takaisin. Hurruutin on ropeli joka viilentaa olotilaa luomalla pienta ilmavirtausta ja joka on taalla tosi tarpeellinen jos ei satu olemaan ilmastoidussa talossa). Paasi riemunkiljahdus (vetta tosin ei riittanyt enaa muille, sain juuri pestya omat shampooni pois). Huhut kertovat etta taalla korjataan 6 jalkaa leveaa paaputkea. Toiset huhut kertovat etta ongelmat johtuvat paaputkiston puhdistustoista. Totuutta en tieda.

Tosin kun saavuin yliopistolle sahkot olivat taas poikki. Noin puolen tunnin turhautumisen jalkeen Block A rakennuksen generaattori yskahti kayntiin ja saimme MIT:lta vierailemaan tulleiden opiskelijoiden kanssa laptopin akkuun virtaa ja se tapaaminen ei jaanyt turhaksi. Iltapaivalla myos omassa toimistossani oli sahkoa..

Nukuin muutaman yon lattialla. Sen vuoksi ettei sankyyn mahtunut, mutta myos koska siella on viileampi. Kivilattia kun antaa kylmyytta pitkin yota ja jos paikka lampenee liikaa, voi vaihtaa puolimetria syrjaan ja taas on viilea.