Käperryin pariksi päiväksi moskiittoverkkoni alle. Nukuin ja nukuin ja nukuin ja join vettä ja mittasin kuumetta. 38.6 38.9 38.5 särky/kuumelääkettä 37.4 37.5 37.2 38.5 särky/kuumelääkettä 37.3 37.5 37.2 37.8 38.6 särkylääkettä. Moneen vuoteen en ole semmoista määrää syönyt pillereitä. Mutta helpotti. Ja se noin 20h/vrk unta ja taas on Darin tyttö pystyssä ja polskii iloisesti uima-altaan päästä päähän. Jäljelle jäi vain kyltymätön jano. Vettä on pakko olla kokoajan vieressä. Nyt voisin jo kilpailla Töllin Mikon kans kumpi kantaa enemmän "varalta" pulloja mukana.

Ja pikkuserkku Ansku tuli kylään. Että on mukava tutustua sukulaisiin! Yksinkertaisesti vain nautittiin elämästä. Syötiin hyvin ja kelluttiin aalloissa. Mieletöntä positivismia. Nyt se meni Sansibarille. Toivottavasti ei kärvenny.

Enää vielä vähemmän aikaa olla täällä. En uskalla laskea. Huippu palata takaisin, mutta. Tätä jää ikävä. Lämpöä. Lintujen laulua. Tähtitaivasta. Koiranhaukuntaa. Ihmisiä. Ihmisiä. Tungosta hikea.

Tänään Iman äidin kokkaamalle illalliselle. Huippua. Estekin taitaa olla paikalla. Pitkästä aikaa. Oispa kanaa huippu kastikkeella!

Eilen Teyana yliopistolta kutsui kotiinsa syömään. Harjoittelin taas elekielellä kommunikointia. Sujui hyvin ja hauskasti.

Voikaa kaikki hyvin siellä.